STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

BARCO üzleti projektorok:

A különböző fényerővel, méretben, súlyban, és felbontásban elérhető lámpás- és lézerfoszfor-kivetítőink tökéletesen illeszkednek minden környezethez - legyen szó akár kicsi vagy nagy tárgyalótermekről, konferenciatermekről, tárgyalótermekről, tantermekről vagy előadótermekről. A helyi viszonyok függvényében többféle fényerejű és felbontású, cserélhető lencsés lézerprojektorokat kínálunk. Jellemzője, hogy bekapcsolás után semmit nem kell várni, azonnal vetít, nagyon csendes és természetesen a lézer fényforrás okán hoszzú élettartalmúak.

A projektorokat kombinálva a  BARCO egy gombnyomásra működő CLICKSHARE termékével megoszthatjuk vezeték nélkül a számítógépünk tartalmát, bejelölhetjük és a meeting résztvevőinek elküldhetjük a fontosabb tartalmi elemeket, íly módon produktív értekezleteket tarthatunk, bevonva az összes résztvevőt.

Barco lézerfoszfor projektor: 

A különféle környezeti zajok nagyon zavaróak lehetnek egy meeting közben. A zajok csökkentése a termelékenység növelésének egyik útja lehet. Válasszon DLP projektort a BARCO lézerfoszfor termékcsalád széles palettájából csapata számára. Hosszú élettartamuk, precíz működésük, rugalmas telepítésük és csendes működésük kiváló és megbízható keretet biztosít a sikeres meetingek létrejöttéhez.

A Barco vezeték nélküli ClickShare rendszerével kombinálva a magasabb szintre emelheti tárgyalótermei produktivitását a jobb együttműködés és eredményesség elérése érdekében. A Clickshare lehetővé teszi, hogy ne csak a résztvevők asztali számítógépeit vagy bemutatóit ossza meg, egyes esetekben akár élesen oszthatók meg a szobába. A végeredményeket megoszthatják mindazokkal, akik részt vettek a találkozón - könnyű, gyors és produktív.

A Clickshare rendszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy Ön megossza a számítógépén, telefonján vagy tabletjén megjelenő tartalmat, hanem reflektálhat a többiek által megosztott tartalomra, akár több résztvevő tartalmának párhuzamos, egyidejű megosztásával is - könnyen, gyorsan és produktívan.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó termékek

F90-4K13

The reliable F90 4K13 is equally suited for events, retail and advertising as we...

Bővebben...

F90-W13

13,000 lumens, WUXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

F80-4K7

7,000 lumens, 4K UHD, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

F80-4K9

9,000 lumens, 4K UHD, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

F80-Q7

7,000 lumens, WQXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

F80-Q9

9,000 lumens, WQXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

G60-W10

10,000 lumens, WUXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

G60-W7

7,000 lumens, WUXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

G60-W8

8,000 lumens, WUXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások