STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

HUDDLY VIDEOKONFERENCIA KAMERA


A kamerát az új BARCO CLICKSHARE CONFERENCE-hez is ajánljuk !


Huddly IQ a maga nemében az első mesterséges intelligencia (AI) alapú kollaborációs kamera, amely a kis –és közepes méretű videokonferenciák során számos új tulajdonságánál fogva  magasabb szintre emeli a felhasználói élményt.

Az IQ nagyon nagy, 150 fokos látószögű stúdió-minőségű optikával, AI chip-el, valamint beépített mikrofonvevőkkel (array) van ellátva.

Biztosítja, hogy minden résztvevő képe éles és  tiszta legyen, függetlenül attól, hogy milyen távolságra ülnek a kamerától, a mikrofon által vett hang pedig zavarmentesen és tisztán jut el a távoli partnerhez.

Miben más ez, mint egy hagyományos WEB kamera ?

A kulcs a beépített AI-chip ( Intel MOVIDIUS Myriad X), amely lehetővé teszi a nagysebességű adatfeldolgozást, a személyek és tárgyak azonosítását, -például a konferencia résztvevőinek számát így akár meg is tudja számolni, real-time -ban -kijelezni vagy későbbi statisztika számára biztonságosan elmenteni. A felismerés során a „neural engine chip”  egy jelölőkeretben ( Genius Framing ) tartja folyamatosan fókuszban az egymás mögött eltérő fókusztávolságban helyet foglaló személyeket, mert  képes megkülönböztetni az objektumokat. 

Digitális PTZ, /Pan/Tilt/Zoom/, 16 Megapixel image szenzor.

Dinamikus fénykiegyenlítés, vizuális zajszűrés, real-time dewarping. 

A kép  akár 180 fokkal megfordítható ( Autoflip). 

Könnyen felszerelhető bárhova, kis-és közepes méretű tárgyalókban jól használható videó konferenciára. 

Plug and play installálás. Folyamatos szoftverupgrade.

Miután a kamera  kisméretű, mobil,- hordozótokja is van opcionálisan-, azaz nem csak videókonferenciára, hanem akár élő streamelésre is jól használható laptoppal. ( A laptop kamerája csoportos videókonferenciára nem alkalmas ).

A hang és videó  csupán egy darab USB 3.0 vagy USB-C kábelen jut el a számítógépbe,  akár 15 méterre is  kábelhosszabbítóval.

VIDEOKONFERENCIA KAMERA