STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

ClickShare wireless prezentációs rendszer


Innovatív többszereplős vezetéknélküli prezentációs rendszerekMilyen megoldást nyújt a Barco ClickShare vezetéknélküli prezentációs rendszere?

1. Videó kábel típusok és csatlakozók kiváltása USB 2.0-ás csatlakozóval. A sokféle videó csatlakozó típus gondot jelenthet a prezentálónak illetve vendég előadók érkezésekor. A ClickShare Nyomógomb USB 2.0 csatlakozást használ, amely a legtöbb notebookon megtalálható.


2. Videó kábelek használata esetén képfelbontás egyeztetés szükséges a projektor és a notebook között. ClickShare használata esetén a notebook kijelzőjének képaránya és felbontása megmarad, függetlenül a projektor felbontásától. Ezzel megelőzhető a felbontás egyeztetés utáni prezentáció széttöredezés.
3. Rendszergazdai jogosultság és szoftvertelepítés nem szükséges a működéshez. Vendég előadóknak a ClickShare nyomógomb belső tárhelyén lévő alkalmazás indítása célszerű, céges dolgozóknak szoftvertelepítés ajánlott az automatikus indításhoz (ClickShare Launcher szoftver). Kézi indítás (Windows & Mac OS X):4. A ClickShare önálló Wi-Fi hálózatot használ, így alapesetben nem igényel céges hálózati integrációt. Amennyiben szükséges akkor a ClickShare központi egységek integrálhatók a vállalati IT infrastruktúrába a nagyvállalati környezetbe szánt modellek esetében (CSE-800, CSE-200).


Új lehetőségek a tárgyalótermekben a ClickShare rendszerrel:


1. Prezentáció tartása bárhonnan a teremből vezeték nélkül (beltéren 30 méterig).


2. Kollaboratív munkafolyamatok segítése, ahol demokratikus módon többen is megoszthatnak tartalmat a projektoron egyszerre osztott képernyővel egy gombnyomásra, segítve ezzel például a döntéshozatalt, vagy a brainstorming jellegű megbeszéléseket. Segítségével diagramokat, táblázatokat lehet valós időben összehasonlítani.3. A notebook teljesítményétől függően kb. 20-30 másodperces indítási idő szükséges ahhoz, hogy a notebook kijelzőjének képe megjelenjen a projektoron. Kevesebb technikai akadály, több idő az érdemi munkára = hatékonyabb megbeszélések tartása.


Kompatibilis operációs rendszerek laptopok, asztali számítógépek esetén:

Windows XP SP3/Vista/7/8/8.1/10 32 & 64 bit Mac OSX 10.10/10.11/10.12 (Sierra) vagy újabb


Kompatibilis mobil operációs rendszerek:

Android 6.0-tól Google Cast képernyőtükrözés / ClickShare App iOS 9.0 – iOS 11 Apple Airplay képernyőtükrözés / ClickShare App


ClickShare app letöltés:


4. Mobil eszközök bevonása a vezetői, vagy team megbeszélésekbe: Apple iPad, iPhone, Androidos tabletek, mobil eszközök képernyőjének tükrözése. Windows Phone, és Blackberry nem kompatibilis. Apple termékek esetén képernyő tükrözés az Apple Airplayhasználatával, Androidos mobil eszközök esetén a Google Cast segítségével.


Apple Airplay képernyőtükrözés bekapcsolása:


Apple iPad képernyő tükrözése a gyakorlatban:A ClickShare nagy könnyebbséget jelent a meetingben résztvevők, előadók, trénerek, számára, funkcióival jelentősen hozzájárul az információ-megosztás hatékonyabbá tételéhez, a megbeszélések produktívabbá tételéhez.

Kérje bemutatónkat és demokészülékünket!Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó termékek

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

ClickShare CSE-200

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis- és közepes méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

ClickShare CSE-200+

Vállalati környezetbe tervezett vezeték nélküli kollaborációs megoldás a kreatív...

Bővebben...

ClickShare CS-100 Huddle

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis méretű tárgyalókba

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

Download Clickshare firmware

Update your ClickShare device

Bővebben...

Dokumentumok

clickshare.pdf

Letöltés (3.8 MB)

Clickshare és kollaboráció.pdf

Letöltés (14.3 MB)

clickshare-halozati-integracio.pdf

Letöltés (2.2 MB)