STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

INTERAKTÍV TÁBLÁK / INTERAKTÍV KIJELZŐK / INTERAKTÍV PROJEKTOROK


A MIKROPO Vizuáltechnika Kft. minden piaci szegmensben törekszik a legkiválóbb, de ugyanakkor nagy múlttal rendelkező gyártók termékeinek képviseletére. Így kerültünk kapcsolatba és kezdtük meg az interaktív termékek piacán méltán népszerű SMART gyártó termékeinek importálását és forgalmazását is.

A SMART 1991 óta gyárt interaktív táblákat és fejleszti a SMART Notebook szoftvert, mely több évtizedes tapasztalatra és innovációra épül, ennek is köszönheti népszerűségét.
Mára megjelentek az oktatásban és az üzleti szférában az interaktív táblák mellett a különböző méretben kapható interaktív kijelzők is. Napjainkban több mint 2 millió osztályteremben használnak SMART interaktív termékeket és SMART Notebook szoftvert a világon.

A SMART folyamatosan nagy figyelmet fordít a kollaborációra. A csoportos munka fontossága egyre hangsúlyosabb igényként jelentkezik az oktatási és az üzleti felhasználásban is.

Ennek eredményeképpen jelent meg legújabban a SMART AMP, egy olyan felhő alapú szoftver megoldás, amivel a tanulók és a tanár a mobil eszközeik segítségével csoportos munkára lehetnek képesek. De ide sorolhatók az oktatási és üzleti szférának is szánt SMART KAPP termékcsalád termékei is, melyek szintén új színt visznek a 21. századi digitális csoportos munkába.


Cégünk komplett megoldást nyújt mind az oktatási intézmények, mind a vállalati szféra számára az interaktív megoldások terén.


·        hagyományos érintéssel és tollal vezérelhető több érintéses interaktív táblák

·        interaktív tábla rendszerek, SMART, EPSON, SONY mennyezetre szerelhető, SHORT THROW és ULTRA-KÖZELI projektorokkal

·        interaktív kijelzők 32”-84” (82-214cm képátlóig)

·        digitális FLIPCHART táblák (SMART KAPP 42” és 84” képátlóval)

·        mobil interaktív eszközök

·        interaktív ultra-közeli projektorok (EPSON és SONY)

·        szavazó és feleltető rendszerek


Kérjen további információt!

Kategóriák

Digitális Flipchart táblák

SMART digitális flipchart táblák

Bővebben...

Interaktív kijelzők

SMART interaktív kijelzők

Bővebben...

Interaktív táblák és táblacsomagok

SMART interaktív táblák és táblacsomagok

Bővebben...