STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)


Tárgyaló- és videokonferencia


A Mikropo  Vizuáltechnika Kft a tárgyaló- és videokonferencia kialakítása során a világ vezető gyártóinak eszközrendszereit használja, így pl. a teljesség igénye nélkül:  Crestron , BARCO, Samsung, SharpSONYEPSON,   STARLEAF,  NEETS , Epson, LG ...

tárgyalótermi megoldások széles skáláját kínálja, attól függően, hogy hány fős és milyen felszereltség a cég/válallat igénye.

Mit is jelent az, hogy “modern” tárgyaló ? Azt jelenti, hogy BÁRKI tudja használni az eszközöket, minél egyszerűbben. Például az eszközök akkor kerüljenek feszültség alá, amikor balak belép, ha kimegy akkor pedig automatikusan minden kapcsoljon ki.

Természetesen a tárgyalók kialakítása a felhasználók igényei alapján készülnek, aszerint, ahogyan szeretnék használni   !

Két dolgot azonban ki kell emelni. A projektorok mellett/helyett egyre jobban terjedenek a nagyobbméretű interakív LCD display-ek -infra vagy p-cap technológiával,- valamint a vezetéknélküli prezentáció, pl. BARCO ClickshareBARCO Wireless Conference.  Mobiltelefonról, tabletről és PC-ről egy kattintással megosztható a tartalom, így elkerülhető a kábelezés.

Egy interaktiv touch display-n történő rajzolás, szövegkiemelés, a résztvetőkkel történő filemegosztás, tablettre történő jegyzetelés javítja a felhasználói élményt, a tárgyalás vagy prezentáció hatékonyságát !

Az eszközök rendszerbe integrálását, a Crestron vagy NEETS digitális hálózati vezérlő eszközeivel végezzük.

Amikor egyre több forrás és megjelenítő kerül a konferencia termekbe, egyre inkább a meglévő CAT 5 kábelezés használata lesz gazdaságos, hogy az egymástól fizikailag elkülönült eszközöket vezérelni lehessen pl egy touch felületről. 

A rendszer megtervezésével segítjük a felhasználót !


Videokonferencia rendszerek


Általában egy vagy kétmonitoros LCD megoldást érdemes használnin az úgynevezett “ Huddle Room”-okban. Ez jelenthet egy kis szobát vagy egy kisebb elkerített területet a cégen belül, jelenthet egy “közös” tárgyalóasztalt, amelyet foglaltság alapján lehet ütemezni és használni.

A hozzácsatlakozó videókamera lehet EPTZ autoframing USB alapú, vagy optikai zoom-al ellátott PTZ kamera.

A kétmonitoros változatban az egyiken mindig a megosztott tartalom jelenik meg, a másikon a lokális és távoli videó.

A hardver alapú H-323/SIP videokonferencia végponti rendszerek mellett terjed a platform független  , mindenki számára könnyen elérhető UC kliens alapú  technológia, amely bármilyen mobilon, tabletten, PC-n, MAC-en is  működik.

 AZONOS KEZELŐFELÜLETET lát az is, aki a számítógépe előtt ül és az is, aki egy meeting room-ban kezeli a videókonferencia LCD touch felületét !

Ez nagy előrelépés, hiszen telefon, chat, videokonferencia és tartalommegosztás egy mozdulattal megtehető,  tárgyalókban pedig számos  videó -és hangtechnikai megoldást lehet alkalmazni.


 On-Premise vagy  felhő alapú videókonferencia kialakítási tervére javaslatot teszünk.  Pont-pont, pont -multipont, a meeting room kialakítása, betanítása a szolgáltatásunk részét képezi.

A tárgyalók foglaltságát foglalási rendszer segíti, az EVOKO LISO rendszert ajánljuk.  

A levelező rendszerben lefoglalható akár a videókonferenica ütemezésével együtt is a meeting. Microsoft TEAMS, ZOOM, STARLEAF, stb...

A tárgyalók kihasználtsága, vagy a közösségi terek tárgyalásra alkalmas részeinek kihasználtsága fontos a tulajdonos számára, ezért ezekről információt lehet kapni a modern rendszerekben, mint ahogy tárgyaló foglaltságát is lehet jelezni.

Ezért akár a vezetéknélküli prezentáció, a videókonferencia, vagy a foglalási rendszer megléte ma már alapvetően meghatározza a hatékonyságot.

Ezek rendszerbe integrálása és adott esetben üzemeltetése a Mikropo Vizuáltechnika szolgáltatásai közé tartozik.


Digital Signage, digiális faliújság


A tárgyalókban alapvetően olyan tartalmakat érdemes megjeleníteni, amelyek vagy az adott termék és szolgáltatást “ reklámozza” vagy pedig a teremmel kapcsolatos  elkövetkező “ meeting”-ek időrendjét szolgálja.

Megtehető a tartalommanagment pl. Videókonferencia rendszer részeként, de önálló telepített megoldással is.

Ehhez vagy videófalat vagy LED falat vagy nagyméretű LCD monitorokat használunk. 

Interaktiv módon is informálhajtuk a vendéget, munkatársakat.   A megfelelő tartalommanagment rendszer testre szabva tudjuk szállítani.


Oktatás


Amennyiben a vállalati oktatást vesszük alapul, akkor azt mondhatjuk, hogy természetesen az interaktiv monitorok képezik az alapját, azonban itt a tartalommegosztás és a 

“ tanári” moderáció igen fontos elem. WEBINAR megvalósítása az átalunk ajánlott videókonferencia rendszer segítségével is történet , de a lokális oktatást a BARCO wePresent termékcsaládja segíti legjobban. A felsőoktatásban pedig a BARCO we Connect termékét kínáljuk.


Rendszertervezés, kivitelezés, üzemeltetés


Ingyenes helyszini felmérést  biztosítunk és koncepcionális budgetary ajánlatot tudunk adni.

A13. Kerület Röppentyü u. 60 ban található  cégközpontunkban be is tudjuk mutatni, a megoldási lehetőségeket !

Cégünk pl. számos mozit üzemeltet távfelügyelettel, ahol pl. BARCO DIGITAL CINEMA projektor van telepítve.

Ma a hálózati eszközök ezt lehetővé teszik, és itt az újabb techológia az IoT szenzorok, amely a Microsoft Azur TWINS megoldásra építve újabb lehetőségeket teremt a tárgyalótermi  felügyeletre. Jelenlét érzékelés, CO2 figyelés, hőmérséklet és páratartalom figyelés fokozza a  tárgyalótermi élményt.


Kérjen ajánlatot!

Kapcsolódó termékek

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

ClickShare CSE-200

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis- és közepes méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

Neets TanGo

A Tango a Neets központi vezérlők zászlós hajója.

Bővebben...

wePresent WiPG-1000

Az alap 1080p vezeték nélküli prezentációs rendszer bármely eszközről vezeték né...

Bővebben...

wePresent WiPG-1600W

A legtöbb interaktív élményhez szükséges jellemzőt tartalmazza, része a vezeték...

Bővebben...

wePresent WiCS-2100

Vezeték nélküli prezentációs rendszer az inspiráló megbeszélésekért

Bővebben...

ClickShare CSE-200+

Vállalati környezetbe tervezett vezeték nélküli kollaborációs megoldás a kreatív...

Bővebben...

ClickShare CS-100 Huddle

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis méretű tárgyalókba

Bővebben...

Neets Solvo

Neets Solvo- kisméretű tárgyalókhoz

Bővebben...

Dokumentumok

targyalotermek-kialakitasa.pdf

Letöltés (3.4 MB)