STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

A beltéri vagy nemzetközi nevén INDOOR LED falakban a világító diódák nagyjából 2-4 mm-re vannak egymástól. Ezek a falak a 3:1-es SMD LED technológiát alkalmazzák, ahol egy LED-en belül három chip van, a három színnek (RGB) megfelelően.

Az ember szeme különösen érzékeny arra, hogy az elemi képpontok három színéből keletkezett képet milyen keskeny térszög alatt látja, így a “közel egy pontból” kiinduló fénynyalábok szebb, élesebb, közelebbről nézhető képet adnak, mint a kültéri LED falakban használt, DIP diszkrét LED-ek. Természetesen mindennek van előnye és hátránya, ezért érdemes velünk vásárlás előtt konzultálni.

A beltéri LED falak fényereje kb. 800-1000 NIT, ez kisebb, mint a kültéri LED falaké, azonban ez beltérre bőven elegendő, itt a nézési távolság nagyjából 2-4 méter.


Cégünk 2,5 mm-es felbontású LED fallal rendelkezik, ezt a felbontás már kb. 2.5-3 méter távolságból nézve is jó képet ad, Min 4-6-12 m2 az, amit bérbe szoktunk adni, ennél nagyobb méretre már megfelel a kb 6 mm-es felbontású kül-és beltérre egyaránt alkalmas LED falunk is.

Kérjen ajánlatot!