STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)


Felhőalapú, interaktív tanulási élmény és távoktatás   A BARCO weConnect újfajta tanulási élményt kínál a mai technológia-vezérelt generáció számára.  A BARCO előfizetés alapú megoldása innovatív módon optimalizálja a tanulási élményt az Ön oktatási intézményében. Digitális Interaktiv  ONLINE távoktatás a virtuális osztályteremben történik.


A weConnect hálózati integráción keresztül támogatja a BYOD eszközöket. A felhőalapú megoldás elősegíti az interakciót mind a tanulószobában ülők, mind a távoli résztvevők számára, így létrejön egy összekapcsolt, központilag irányított és együttműködő tanulóközösség. 

BARCO  Virtual CLASSROOM már kipróbálható, több egyetemen bevezetésre került.


  A tanulók távolról bárhonnan becsatlakozhatnak az előadásba élőben, kamerával és mikrofonnal,     kvízeket tölthetnek ki, szavazhatnak  jelentkezhetnek, a tanár kérdezheti őket, egymás hallják és látják. A Virtuális Osztályban az együttlét érzése is fontos, amely egyben motiváció is a tanuláshoz.  A mért statisztikák letölthetők, így a résztvevők teljesítménye is jól mérhető. 

Fontos megjegyezni, hogy a BARCO "CLOUD" megoldása teljesen eltér egy hagyományos  videókonferenciától, a megoldás biztosítja a biztonságos hálózati kommunikációt, sávszélességet.  A beépített szoftver kifejezetten a Virtuális Osztály-hoz lett kifejlesztve, számos olyan tulajdonsággal, amely a VC rendszerekben nem szerepel.


 Ingyenes demonstrációra itt lehet jelentkezni.

További információkért kérjük kattintson ide...


Barco Virtual Classroom a felsőoktatásban, ISE BUSINESS SCHOOL


BARCO Virtual Classroom, Unizo AkadémiaInformáció és árajánlat kérés