STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)


Vezeték nélküli kollaboráció és videókonferencia a tárgyalókban


A tárgyalók és oktatótermek felszerelése hagyományos módon projektor és vászon. 

Sok helyen még ma is ez a technika működik. A mennyezetre rögzített vagy asztalra tett projektorhoz csatlakoztatva van egy HDMI vagy VGA kábel, amelynek végét a prezentáló Notebookjára kötve valósul meg a vetítés. A baj ezzel az, hogy a kábel vége általában egy helyen jön ki az asztalból ( ha egyáltalán van beépített  csatlakozási lehetőség az asztalban), vagy pedig azt megkerülve valahol feljön  a kábelvég. A kábel, elegendő hosszúsággal továbbvezetve az asztalon jut el egy esetlegesen újabb prezentálni akaró személyhez. Az újabb Notebook becsatlakoztatása sem szokott mindig sikerülni, nem is beszélve az időveszteségről. 

A technika feljődése során, számos asztalba beépíthető kábelcsatlakozó rendszer született. Ezek ideje lejárt, mert bonyolult és nehézkesen használható rendszerek. A technika feljődése során az oktató-és tárgyalótermi  eszözök hálózati csatlakozása  megváltozott, eljött a vezeték nélküli kollaboráció korszaka, ahol bárki képes megosztani a tartalmát a notebookja vagy mobil eszköze segítségével a kivetítőn, nem csak egyvalaki, hanem egyszerre párhuzamosan  akár többen is. ( felbontásától függően ).

10 évvel ezelőtt elsőként a világon egy AWIND nevő tajvani cég talála fel azt a protokolt, amely lehetővé tette ezt. A céget a belga BARCO cég megvásárolta, a termékeket  továbbfejlesztette, így született meg a CLICKSHARE, amely ma piacvezető a világon a vezeték nélküli konferencia technika piacán.


BARCO CLICKSHARE és a  BARCO WIRELESS CONFERENCE ma a világon de facto standard a meneting room technológiák között.  

 Ez GAMECHANGER ! ( A Merriam-Webster  szótár definiciója szerint: olyan új bemutatott elem vagy tényező, amely egy adott helyzetet vagy történést lényeges módon megváltoztat ) 
BARCO WIRELESS CONFERENCE Microsoft Teams használatávalKérje ingyenes bemutatónkat és demo készülékünket!

Kapcsolódó termékek

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

ClickShare CSE-200

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis- és közepes méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

ClickShare CSE-200+

Vállalati környezetbe tervezett vezeték nélküli kollaborációs megoldás a kreatív...

Bővebben...

ClickShare CS-100 Huddle

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis méretű tárgyalókba

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások