STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

LEDFALAK


A LEDFALAK úgynevezett SMD vagy DIP háromszínű LED-ekből állnak, a megjelenített képpontok, pixelek, a LED-ek egymástól való távolsága a pixelfelbontás. Fő tulajdonsága, hogy 50-100 000 óra élettartamúak és szinte karbantartás mentesek.

Egy ökölszabály, hogy amennyi mm a képpontok távolsága, kb. annyi méterről nézhető minimum a kép. 10-20 mm között általában DIP LED-et használnak, de lehet SMD is. Pl. 4,8 mm-es pixelfelbontás esetén kb 5 m-es a min. láthatóság.

10 mm pixelfelbontás  alatt pedig SMD technológiát használnak.


Létezik beltéri és kültéri LEDFAL és van fix vagy mobil változat is. Fényereje NIT-ben van megadva, kb 1000 NIT a beltéri és 4-5000 NIT a kültéri LEDFALAK fényereje. 

A LEDFALAK minőségét számos tényező határozza meg, de az itt is általában igaz, hogy az ár a minőséggel arányos. Sajnos néhány paraméter nem határozza meg a terméket, a gyártó mérete, piaci részesedése, referenciái meghatározóak lehetnek.


Vannak fix installációra és bérbeadásra tervezett LEDFALAK, ez utóbbi mobil, gyorsabban installálható és ellenállóbb a mozgatásra.

Az un. fine pixel pitch kategóriáknál,- mint amelyen például mostanában az új TV Hiradó-ban is alkalmazásra került, szinte már észrevehetetlenek a pixelek, ezért számos helyen, akár hajlított formában,  kreatív megoldásokban LED falakat érdemes használni.

A Mikropo Vizuáltechnika számos LEDFALAT szállított már, sok referenciával rendelkezünk, érdemes vásárlás előtt keresni minket, hogy a legmegfelelőbb LEDFAL kerülhessen kiválasztásra .

https://www.barco.com/en/page/xtseries

Kategóriák

Egyéb speciális LED falak

Elsősorban a felhasználás módja határozza meg, van táncparkett LED, van rácsled,...

Bővebben...

Átlátszó LED falak

A transzparens Ledfal egy speciális, átlátszó, nagy fényerejű Ledfal, LED megje...

Bővebben...

Beltéri LED falak

A beltéri LED falak két csoportra oszthatóak, nagyfelbontású és ultra nagyfelbon...

Bővebben...

Kültéri LED falak

A kültéri LED falakat alkalmazása általában a fix installációs területen sport...

Bővebben...