STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)
Crowdbeamer mobil streaming eszköz,  a prezentációs tartalom valós idejű megosztásával lehetővé teszi, hogy  a közönség digitális eszközök segítségével élőben tudja követni az előadó által megosztott tartalmat, valamint képes rögzíteni azt és jegyzeteket fűzni hozzá. Az eszköz hordozható, nem szükséges kábel és internet a használatához. A Crowdbeamer által sugárzott tartalmat bárki képes okostelefonja, tabletje vagy laptopja segítségével követni.

Crowdbeamer azonnali hozzáférést biztosít bármilyen eszközről a prezentációs tartalomhoz és mivel az előadás rögzíthető, így az üzenete később is elérhető marad.
Az eszköz amely bármilyen tartalmat megoszt a közönséggel


Ahhoz, hogy a megosztást elindítsuk a közönség számára, egy laptop szükséges vagy bármilyen prezentációs eszköz HDMI vagy VGA kimenettel. A megosztáshoz semmilyen szoftver nem szükséges. 


Egyszerű használat


Nem szükséges sem projektor, sem LCD monitor a használatához - azonban természetesen a hagyományos prezentációs környezetben is  használható.


Teljesen mobil, ez a legnagyobb előnye 


A beépített WIfi és akkumulátornak köszönhetően a Crowdbeamert bárhol és bármikor lehet használni, akár konferenciatermekben, akár tárgyalókban, de akár a szabadban vagy útközben, vezetett túrákon is.  A távolságtartás is így könnyen megoldható !


Teljes biztonság


A tartalom megosztása közben a közönségnek nem kell hozzáférnie a vállalati hálózathoz, hogy a Corwdbeamer előnyeit kihasználhassák.

Az előadó kontrollálni tudja a tartalom megosztását valós időben, ezáltal képes elindítani vagy megállítani a tartalmat.


Egy APP a közönség részére, hogy a tartalom információvá váljon


A Crowdbeamer APP lehetővé teszi, hogy a közönség a fontos információkra fókuszáljon.

Az APP okostelefonon, tableten vagy laptopon való használata közben meg lehet határozni, hogy a tartalom mely részét érdemes jegyzet formájában is elmenteni. Így akár egy személyre szabott könyvtárat lehet létrehozni, amely később könnyen hozzáférhető, biztosítva, hogy az információ a prezentáció  után is megmarad.Teljes kontrol


Az APP segítségével kiválaszthatjuk, hogy a prezentáció melyik oldalát mentsük el, így a szükségtelen információk kiszűrhetőek. Kommentekkel, jegyzetekkel, jelölésekkel tehetjük a prezentációt még személyre szabottabbá!


Idő megtakarítása


Miután a Crowdbeamer bármilyen képernyő tartalmat képes tükrözni valós időben az APP segítségével, ezért az előadónak nem kell a tartalmat később e-mailben elküldeni a résztvevők számára, így értékes időt lehet megtakarítani.


 Crowdbeamer legnagyobb előnye, hogy mobil és egyszerre sok felhasználót képes kiszolgálni !
Bővebb információ, bemutató és árajánlat kérése

Kapcsolódó termékek

Crowdbeamer

Mobil streaming prezentálóeszköz, amely jól használható kültéren is, betartva a...

Bővebben...

Dokumentumok

clickshare-crowdbeamer-collaboration-tests.pdf

Letöltés (317 KB)

crowdbeamer-beltug.pdf

Letöltés (1.8 MB)

crowdbeamer-bveg.pdf

Letöltés (1.7 MB)

crowdbeamer-go4cycling.pdf

Letöltés (1.9 MB)

crowdbeamer-media&learning.pdf

Letöltés (1.5 MB)

crowdbeamer-salesbridge.pdf

Letöltés (2 MB)

crowdbeamer-tothepointatwork.pdf

Letöltés (1.4 MB)

crowdbeamer-technicalspecification.pdf

Letöltés (354 KB)

crowdbeamer-info-anyag.docx

Letöltés (4.2 MB)

crowdbeamer-high-end-meeting-covid-19-eng-202005-orig.pdf

Letöltés (4.1 MB)

crowdbeamer-meeting-covid-19-en-202004-orig.pdf

Letöltés (7.6 MB)

crowdbeamer-education-covid-19-en-202004-web.pdf

Letöltés (2.9 MB)

crowdbeamer-high-end-meeting-covid-19-eng-202005-orig.pdf

Letöltés (4.1 MB)

crowdbeamer-meeting-covid-19-en-202004-orig.pdf

Letöltés (7.6 MB)

crowdbeamer-education-covid-19-en-202004-web.pdf

Letöltés (2.9 MB)