STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

ONLINE STREAMING közvetítés is biztosítani tudunk  vMix szoftver és kamerarendszerünk segítségével INTERNET-re.


Konferenciatechnika bérbeadása olyan  eseményekre történik, amikor is a prezentáló kábel nélkül, vezetékmentesen csatlakozik  a kivetítőhöz. A többi résztvevő is vezeték nélkül oszthatja meg a tartalmat egymás között is és a kivetítőn egyaránt.


Kiegészülhet a bérbeadás  Videókonferenciával is, így bármilyen távoli csoport is bevonható a tárgyalásba ! A  vezetéknélküli videókonferencia a Clickshare Conference -el történhet.A  BARCO CLICKSHARE , vagy ClickShare Conference vezetéknélküli prezentációs eszköz segítségével a prezentáció, előadás  sokkal könnyebben valósítható meg, az előadók egymás mellett több összehasonlító képet is feltehetnek a kivetítőre.

A Clickshare képes több prezentáló képét megosztani, egymásmellé tenni, így létrehozva egy újabb  vizualizációs lehetőséget a felhasználók számára.


A BARCO eszközök segítségével  ez  nagyon rövid idő alatt megtörténhet ! 

UC alapú videokonferencia szolgáltatást, WEBINART és  STREAMING szolgáltatást is tudunk biztosítani STARLEAF VC rendszerünk segítségével.