STARLEAF videókonferencia, hybrid Videokonferencia egy gombnyomásra- Barco Clickshare Conference  alkalmazása  tárgyalókban, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.)

Az angol szóösszetételt talán úgy lehetne legjobban fordítani, hogy bármilyen tartalom megjelenítése bárhol, bármikor, bárkinek, bármin, azaz valamilyen megjelenítőn. Olyan, mint régen a faliújság.

A rajzszögek és papirfecnik helyett szabályzott módon, egyszerre, egy időben bárhol megjelenhetnek a digitális tartalmaink, üzeneteink. Lehet ez több álló vagy mozgókép,  animáció, video, internetes weboldal dinamikusan változató tartalommal. Saját szerveren vagy felhő alapon. Mindegyik rendszer lényege, hogy egy szoftver figyeli a tartalomváltozást egy úgynevezett “player” segítségével, a tartalom vagy a saját vagy egy távoli WEB szerveren van. Amikor a tartalom megváltozik, a “player” szoftver egy saját célhardverre tölti le a megváltozott tartalmat, amely megfelelő erőforrás ahhoz, hogy képes legyen akár FULL HD tartalmat is lejátszani a csatlakoztatott display-re.

Cégünk a világon legelterjedtebb  BRIGHTSIGN  Digital Signage player rendszerét ajánlja. Többféle “player” van,  az alkalmazástól függően.  Lehetőség van komplett weboldalak dinamikus megjelenítésére is, html alapú megoldásokra is. A  megjelenítő display pedig lehet LCD monitor, monitorfal vagy LEDFAL.


Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Transzparens LED

A transzparens LED egy speciális, átlátszó, nagy fényerejű LED-es megjelenítő.

Bővebben...

PolcLED Reklám Display

Digitális polc reklámdisplay

Bővebben...

Mobil LED Display

Sokoldalú. Okos. Egyszerű. Video display.

Bővebben...

Kapcsolódó termékek

F90-4K13

11,800 lumens, 4K UHD, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

Barco UniSee

Az LCD videófalaknál a Barco UniSee teljesen új megközelítést alkalmaz a hézagme...

Bővebben...

Neets Touch Panel

7-inches, felhasználóbarát Touch Panel

Bővebben...

Dataton WATCHMAX

WATCHOUT RACK SZERVER

Bővebben...